Девет европейски държави се довериха на сертификат Коректна Фирма

07006След родината си Полша, проект Коректна Фирма зарази още осем европейски държави. Потребителите в Чехия, Унгария, Франция, Румъния, Словакия, България, Сърбия и Естония вече лесно откриват фирмите с добри бизнес практики. Това, което ги обединява е Коректна Фирма – семейство на компании с доказано добра репутация.

Право на членство в този отбран кръг предприятия получават фирмите, за които липсва отрицателен потребителски опит, споделен в Интернет. Това се проверява чрез употребата на специален софтуер, анализиращ мненията, споделени за даден юридически субект в Интернет. Отсъствието на подобен лош опит е достатъчна гаранция за надеждността на дадена фирма, предвид факта, че световната мрежа е мястото, което все повече хора избират като поле за общуване и споделяне на всякаква тематика.

Титлата Коректна Фирма носи само позитиви. Тя отличава компаниите с добра репутация. Прави ги разпознаваеми. Това от своя страна, води до нови публики, избиращи да се доверят на техния бизнес. Потребителите пък, лесно откриват услугите, които търсят сред предприятията с добри практики. Коректните фирми са надеждни и предпочитани. Избирайки да се доверят на някоя от тях  хората знаят, че ще получат качествена услуга от надежден партньор.

Към момента, сертифицираните с помощта на полския софтуер за анализ на клиентските мнения в Интернет, Коректни Фирми в Европа наброяват 171 хиляди. Цифра, която сама по себе си е показателна, за полезността на проекта и неговата ефективност. Коректна Фирма се превръща в знак за добра репутация, който хората търсят и избират на всеобхватния бизнес пазар. В България бизнесът, част от новото имиджово европейско семейство, прехвърли 16000 фирми с абсолютно разнообразна дейност. Редицата реклами в каналите за комуникация на БТВ медия груп, Радио 1 и БГ Радио само допринасят за разпознаваемостта на Коректна Фирма. Хората знаят какво търсят – качествена, ефективна, коректна услуга. Вече знаят къде да я открият бързо и безболезнено. Бизнесът знае какво предлага – качество и добри практики и знае как да се погрижи да достигне до по-широки публики – чрез членство в елитното семейство Коректна Фирма. И заработили и потребявали доволни и щастливи.