Как да си купите „Къща-Мечта“ без много пари

За повечето хора покупката на къща е най-скъпата покупка, която някога ще направят в живота си. Има правителствени програми, които помагат на хората да влязат в къщи, без много пари, но имотите като цяло все още са скъпи.

Много хора вярват, че купувайки своя дом-мечта в сферата на възможното ще балансира разходите, свързани с къщи и живота като цяло.

Недвижимите имоти са един невероятен начин за изграждане на богатство, благодарение на способността да се купуват недвижими имоти под пазарната им стойност. Дори и някой с по-скромна заплата могат да си купят дом-мечта, ако направят някои жертви и планират своите покупки на недвижими имоти правилно. Преди обаче да стигнете до място, където да купите домът-мечта ще е нужно време и упорита работа.

С годините всеки назрява и може да научи много трикове, които могат да бъдат използвани за изграждане на богатство, чрез недвижими имоти дори с малко пари.

Колко пари са ви необходими, за да си купите къща?

Съществуват много начини да си купите къща, но повечето хора ще пристъпят към заем от традиционната банка или кредитор. Други заеми ще позволят на купувачите да се сложи конкретна лихва. Когато получите заем ще трябва да платите разходи свързани с такса на заемодателя, предплатени застраховки, данъци, оценка и няколко други разходи. В крайна сметка всички разходи по покупката на имот могат да варират от 2 до 6 на сто от размера на кредита в зависимост от това, което използвате и което кредитора предоставя.

Можете да намалите всички разходи, като поискате от продавача да заплати някои или всички разходи към текущия момент. Това ще облекчи първоначална ви вноска. Сумата, необходима за закупуване на жилище също ще варира в зависимост от покупната цена.

Първата стъпка да си купите дом-мечта е да си купите къща под пазарната стойност:

Повечето хора не могат да си купят къща мечта, когато купуват първата си къща. Това ще отнема време и упорита работа. Покупката на първия имот често е свързана с изграждане и надграждане до етап на постигане истинско съвършенство спрямо изискванията на собственика.

Един от начините да си купите дом-мечта е като направите повече пари. Click To Tweet

За целта се съсредоточете върху целта с недвижими имоти стриктно. Една от причините харесвате да инвестирате в недвижими имоти е, че можете да купувате къщи под пазарната стойност. С помощта на фондовия пазар и повечето продукти по пазарна стойност, къщи могат да бъдат закупени и под пазарната стойност.

Не е лесно да се купуват жилища далеч под пазарните, но е възможно.

Как може да платите малко данъците по личния си жилище?

Докато сте живели в една къща за две години може да покачите стойността, на която сте я взели. Това може да стане като направите ремонт или подобрения, които добавят повече стойност. Докато живее в дома вие може да увеличавате собствения капитал в дома. По този начин един ден, когато възнамерявате да продадете своя имот и да се нанесете в друго много по-добро жилище ще имате пълното право да продавате на по-висока цена.

За да получите вашия дом-мечта, продължавайте да се движите към списъка с по-скъпи жилища.

В избора на следващата къщата ​​ще имате още по-голямо авансово плащане, ще бъдете в състояние да си купите по-скъп имот и да направите дори повече пари за следващия продажбата. Този процес може да продължи да се повтаря отново и отново, докато не си стигнете до покупката на своя дом-мечта.

П0добни статии