Модните дамски чанти 2016

Прозрачни чанти

8877  Модерни дамски чанти за сезона пролет-лято 2016 ще зарадват нежния пол с ярки цветове, иновативни решения и смели експерименти в дизайна.

 Прозрачните дамски чанти
Със смесени чувства бяха посрещнати от широката публика съвършено прозрачните чанти, предложени като вариант отново от някои водещи модни къщи. Призрачните чантички, всъщност свидетелстват за това, че нейната притежателка няма тайни от околните и тя се гордее с това.

Дизайнерите на марката Loewe например, предлагат много и различни варианти на прозрачни или призрачни дамски чанти. Оставам на вас да решите за себе си как да ги назовете. Този бранд създава от обикновена пластмасова чанта за съхранение на ценни книжа до пълноценно куфарче с едно вътрешно отделение. 9989

 

Ако помислите, от друга гледна точка – известната марка най-вероятно с тези модели решава вечният проблем за хаоса, царящ в една дамска чанта. Сега на представителките на нежния пол няма да е необходимо да си губят времето в търсене на портмонето в дълбоките недра на чантата, докато са на опашката в магазина например. Достатъчно е просто да огледат чантата отвън.

 

4566 Все пак доколко такъв един модел ще бъде популярен – времето ще покаже.

 

Victoria Andreyanova също застава зад идеята – за прозрачност за всички. Макар, че нейните чанти са по-скоро удобни за ползване на плажа. В една прозрачна чанта, на която спокойно можеш да седнеш, може да сложите плажно килимче и кърпа, а също така да демонстрирате на останалите около вас и новият си модел бански.

Все пак за тези от вас, които мислите, че такива модели са прекалено дръзки за вас, може да изберете по-обикновена непрозрачна чанта с отделни прозрачни елементи. Такива могат да бъдат отделни джобове от външната страна или елементи от декорацията на дамската чанта.