Пъстрота и настроение с Led обувки и аксесоари

Светещи лед маратонки и аксесоари в тийн-модата тази година великолепно отразяват бляскавото и променливо емоционално състояние на младото поколение. Дори практичният и удобен спортен и спортно-елегантен стил сега са разчупени  на хиляди звезди, цветни светлини, светлинни аксесоари и led-тоалети. Младежкият стремеж към нестандартното, привличащо внимание, шокиращо и изненадващо е напълно задоволен от навлизането на светлинните технологии в тоалетите, обувките, аксесоарите. Повлияни от облеклата и ефектите във филмовите фантастики, дизайнерите им предоставят все по-фантастични и технологични разработки в модата.

На купон като на купон – стани на мига център на вниманието и танците с нова бляскава визия.

Светеща led-пола, с проблясващи искрици, ще подчертае ефектно дамското тяло. Изработена от специален тюл, който запазва формата на led-полата дори при енергични танци. Можете да я намерите в осем цвята: небесно син, светло розов, тъмно розов, лилав червен, черен, жълт и бял.

снимка светещи маратонки

Светещи маратонки

Ефектният миди модел на led-полата е изработен от шифон и тюл и е подходящо облекло за танците на вашите весели празненства. Формата и дължината могат лесно да се регулират към индивидуалните особености и желания. Изборът е между 10 цвята: небесно син, бледо розов, тъмно син, лилав червен, черен, зелен, оранжев, сив и бял.

Предлага се и мини led-пола с уникален дизайн, напомнящ балетна пачка. Светодиодната мини пола  е с фина изработка от мек воал. Тя е подходящо облекло за детски тържества, групови танци, карнавали, дискотеки, фестивали… Може да се добави към обичайното облекло за всякакви празненства, много добре стои върху плътен клин.

Две плоски батерии, скрити в полите, захранват тоалета повече от шест часа. Формата лесно се нагажда към индивидуалните особености на тялото, а бляскавото настроение и щурите танци зависят от вас.

Всички ще забележат твоите рейв знаци, ако танцуваш с ярки светещи ръкавици!

В тъмнината на дискотеката или полумрака на приятелска сбирка – със светещите led-ръкавици се наслаждавай на 6 часа непрекъснато светещо настроение! Скритите батерии в комплекта издържат повече от 40 часа, може да ги намерите в седем различни цвята, не изискват особено внимание, използват се многократно и са великолепен подарък за купонджии.

Лекият, радостен и пълноцветен израз на младежко настроение

се подчертава и от не по-малко блестящи и разноцветни led-аксесоари, светещи връзки за обувки, бижута, светодиодни очила без стъкла, със стандартна или с форма на пепепруда, за впечатляващо присъствие и напълно безопасни за употреба. Младите момичета имат възможността да украсяват главите и косите си със светещи диадеми или светодиодни нишки, вплетени в прическата или облеклото. Разбира се, гъвкавите, удобни и ритмично повтарящи стъпките на танца светлинки в led обувките, са неотменима част от новата визия на младите момичета, когато искат да бъдат забелязани, ухажвани и напълно откачено нестандартни.

П0добни статии